Hopp til innhold
Støtt oss

Frisklivsagent kurs

Dette er et kurs for deg som ønsker å bli Frisklivsagent

Har du deltatt på Sykt AKTIV kurs og har lyst til å ta skrittet videre? Som Frisklivsagent får du mulighet til å inspirere og motivere andre, samtidig som du får verktøy og oppfølging som du kan bruke selv.

Det er Frisklivsagentene som gjennomfører de populære Sykt AKTIV kursene i Norsk Revmatikerforbund. Per i dag har vi aktive Frisklivsagenter i 11 fylker, men det savnes Frisklivsagenter mange steder, og det er flere som har etterspurt dette kurset.

Dersom du selv liker å trene, er opptatt av å finne balanse mellom aktivitet og hvile, og er bevisst på å bruke positive mestringsstrategier, er du et forbilde som kan hjelpe andre. Da ønsker vi å rekruttere deg som Frisklivsagent! Med grunnkurs som Frisklivsagent lærer du å hjelpe andre som vil vite hvordan de kan mestre livet med kronisk sykdom og fortsatt ha et aktivt liv.

For å ta dette kurset må du ta kontakt med fylket. De koordinerer frisklivsarbeidet i det fylket du tilhører. Dersom du velger å ta et Frisklivsagentkurs så settes det krav til at det arrangerer minst 1 kurs per år i ditt fylke. Du kan og ta kontakt med Ole-Martin Wold for mer informasjon om hva dette er og hvordan det fungerer. Se praktisk info under.

Praktisk informasjon

  • Kursstart: Se aktivitetskalender
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold
  • Kontaktinformasjon: NRF sentralt v/ Ole-Martin Wold: ow@revmatiker.no
  • Krav til deltager: Deltatt på sykt aktiv kurs
  • Krav til frisklivsagent: Arrangere kurs i sitt fylke minst 1 gang per år.

Fant du det du lette etter?

You already voted!