Hopp til innhold
Forside / Om NRF / For tillitsvalgte / Kurs og utdanning / Kompetanseuka mai 2020
Støtt oss

Kompetanseuka mai 2020

Har situasjonen med korona ført til at du som tillitsvalgt har mistet litt motivasjon? Eller har du mistet oversikten over oppgavene dine? Her kommer løsningen: fra 4. mai til 8. mai arrangerer vi webinarer (nettforelesninger) om mange ulike tema  

NRF tilpasser seg koronatider.Vi lærer oss å kjøre webinarer (nettforelesninger) og det skal du få glede av. Vi erstatter den avlyste kompetansehelgen med en hel uke med forelesninger om mange ulike tema, også fra eksterne forelesere. Her er det noe for enhver smak. Hver forelesning varer i maksimalt 50 minutter. Du velger selv hvilke webinarer du vil delta på. Noen webinarer passer for alle, mens andre webinarer er rettet mot spesielle grupper av tillitsvalgte eller ressurspersoner. 

Det er enkelt å logge seg på og deltaDu vil også kunne stille spørsmål via en chat og få svar på dine spørsmål underveis. Får du ikke svar underveis, lover vi svar i etterkant. Hver morgen starter vi med en enkel digital treningsøkt med NRFs Frisklivsrådgiver Ole-Martin Wold. Programmet ser du her. Informasjon om påmelding sendes ut neste uke. .

Har du spørsmål om kompetanseuken, ta kontakt med lotte@revmatiker.no