Hopp til innhold
Forside / Om NRF / Ledige stillinger / Fylkessekretær – Nordland
Støtt oss

Fylkessekretær – Nordland


Skrevet av: Camilla Stabell / Publisert: 11.10.2017 / Oppdatert: 11.10.2017


NRF er en aktiv pasient-/interesseorganisasjon som er i stadig utvikling, og vi har nå ledig en fast 50 % stilling som fylkessekretær i Nordland. Arbeidssted vil være Bodø.

Fylkessekretærene har ansvar for å drifte fylkeslagets daglige virksomhet. Fylkessekretæren skal – i nært samarbeid med fylkesstyret – drive interessepolitisk arbeid, bidra til attraktiv lokallagsvirksomhet og til synliggjøring av disse. Videre skal fylkessekretæren bidra til rekruttering og god medlemspleie på fylkesnivå, samt forestå en del opplæring av tillitsvalgte. Det vil også ligge til fylkessekretæren å kunne forestå jevnlig økonomisk rapportering, ha kjennskap til ulike finansieringsmuligheter og søke disse, samt å implementere ulike administrative verktøy ute i lagene.

Til denne stillingen søker vi derfor deg som

  • er samfunnsengasjert og ønsker å jobbe for oppmerksomhet om NRF og dens formål
  • liker og har ideer om hvordan man jobber og kommuniserer i en stor, frivillig medlemsorganisasjon sammen med de tillitsvalgte
  • er interessert i å lykkes med å aktivisere, rekruttere og beholde medlemmer

Nødvendige kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen et relevant fagområde. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Noe erfaring med økonomisk oppfølging av drift/prosjekter og eventuelt søknadsskriving
  • Erfaring fra serviceyrke, salg, opplæring eller organisasjonsarbeid
  • Gode datakunnskaper innen Microsoft Office
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Det er videre en fordel om du har erfaring med praktisk informasjons-/kommunikasjonsarbeid.

Personlige egenskaper

For å lykkes i denne jobben er det viktig at du både er initiativrik og strukturert. Du må kunne vise gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, men også ha eget drive og evne til både å jobbe selvstendig og å sette ideer ut i live i samarbeid med tillitsvalgte.

Ønsker du å søke?

Hvis dette kunne være noe for deg ber vi deg sende din søknad med CV merket «FS-Nordland» til ts@revmatiker.no innen 31. oktober. Om du ønsker mer utfyllende opplysninger om stillingen eller organisasjonen, ta gjerne kontakt med fylkesleder Marianne R. Brekke på tlf. 90 75 26 51 eller HR- og administrasjonssjef Torborg Storaas på tlf. 40 87 30 66.