Hopp til innhold
Forside / Om NRF / Ledige stillinger / Helsefaglig markedsrådgiver
Støtt oss

Helsefaglig markedsrådgiver


Skrevet av: Camilla Stabell / Publisert: 26.04.2018 / Oppdatert: 26.04.2018


NRF som organisasjon er i stadig utvikling og til en prosjektstilling søker vi nå etter en helsefaglig markedsrådgiver som kan jobbe i skjæringspunktet mellom organisasjons-/produktutvikling og kommunikasjon/marked.

Stillingen inngår i Organisasjons- og utviklingsavdelingen og rapporterer til avdelingsleder. Den som ansettes skal også bistå Kommunikasjonsavdelingen med utvikling av helsefaglig materiale på feltet, og vil i denne sammenhengen samarbeide nært med kommunikasjonssjef. NRF har en liten men ambisiøs administrasjon, hvor det er høyt tempo og fokus på måloppnåelse.

Arbeidsoppgaver:

  • Fungere som helsefaglig ressursperson internt
  • Bistå med utvikling av helsefaglige tekster tilpasset ulike segment og kommunikasjonskanaler
  • Bidra med søknadsskriving og henvendelser både til offentlige instanser og til det private markedet
  • Kontakt med eksterne samarbeidspartnere

Kompetansebehov:

  • Høyere utdannelse, gjerne med master innen helsefag
  • Kunnskap om og forståelse for helseforskning og føringer fra helsemyndighetene
  • Noe erfaring fra arbeid relatert til feltet helse vil være en fordel
  • Gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig

Videre ønsker vi oss:

Vi søker en faglig sterk helsefaglig medarbeider. Du kommuniserer tydelig, er inkluderende og strukturert i din arbeidsform og motiveres av å skape resultatene i samarbeid med andre. Ditt sterke engasjement og gode humør er smittende i organisasjonen. Som type er du åpen, inkluderende og tillitsskapende. Videre er det viktig for NRF som organisasjon at alle ansatte både kan ta selvstendig ansvar for sine fagområder samtidig som man ser helhet og samarbeid som viktige drivere.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en midlertidig 100 % stilling i 1 år med mulighet for forlengelse. Lønn etter avtale og fleksibel arbeidstid. Videre har vi et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og en trave hverdag. En jobb i NRF betyr at man kan gjøre en forskjell for mange mennesker i en fremtidsrettet og aktiv organisasjon med lange tradisjoner innen frivillighet. Vi holder til i en sjarmerende villa på Oslo vest. Ønske om snarlig tiltredelse.

Ønsker du å søke?

Hvis dette er noe for deg, ber vi deg sende søknad med CV via lenken til stillingen på finn.no. innen 20. mai 2018. For utfyllende opplysninger om stillingen eller organisasjonen, kontakt avdelingsleder Anna Fryxelius på til. 924 16 361 eller kommunikasjonssjef Ingunn Larsen på tlf. 930 82 747.