Hopp til innhold
Forside / Om NRF / Vårt arbeid
Støtt oss

Vårt arbeid

Vi skal bidra til at helseministeren blir god helseminister for våre medlemmer- og at våre medlemmer blir gode helseministere i sitt eget liv. Det gjør vi på mange ulike måter.

Forskning

NRF stimulerer til at det forskes mer på revmatiske sykdommer, og samarbeider med ledende fagfolk rundt om i landet

Politisk arbeid

NRF er høringsinstans i mange utredninger og er i aktiv dialog med viktige politikere og beslutningstakere.

Behandling

NRF jobber for at voksne og barn skal få tidlig diagnose og riktig behandling til rett tid. NRF jobber også for at undergrupper av diagnoser skal få økt oppmerksomhet.

Barne- og ungdomsarbeid

NRFs egen organisasjon for barn og unge med revmatiske sykdommer, BURG, jobber for å bedre livssituasjonen til barn og deres familier.

Forebygging og trening

NRF jobber for å spre kunnskap om at det er mulig å forebygge og bremse utviklingen av revmatisk sykdom  gjennom blant annet trening og riktig kosthold.

Informasjon og opplæring

NRF jobber aktivt med å spre kunnskap, blant annet gjennom medlemsbladet som starter opp igjen høsten 2022 og utgis fire ganger i året fra 2023.

Likepersonarbeid/omsorg

Gjennom NRF får medlemmene mulighet til å snakke med personer som har lært seg å leve med revmatisk sykdom.

Ferie- og helsereiser til Spania

Norsk Revmatikerforbund eier en eiendom i Spania med et reise- og helsesenter som heter Alfas Oasis. Senteret drives kommersielt, men med organiserte gruppeturer og rabatterte priser for NRF-medlemmer. Du bestiller reiser til stedet gjennom Solgruppen eller Helsereiser, og flere fylkeslag i NRF setter opp gruppeturer du kan melde deg på.

Fant du det du lette etter?

You already voted!