Hopp til innhold
Forside / Om NRF / Vårt arbeid
Støtt oss

Vårt arbeid

Norsk revmatikerforbund (NRF) er en tydelig stemme i samfunnsdebatten og en av Norges største helseorganisasjoner, med rundt 30 000 medlemmer.

Forskning

NRF stimulerer til at det forskes mer på revmatiske sykdommer, og samarbeider med ledende fagfolk rundt om i landet. NRF har et forskningsfond og vi er partnere i forskningssenteret Remedy ved Diakonhjemmet sykehus. To ganger i året arrangerer vi dialogseminar, en møteplass der forskere, klinikere og pasienter kommer sammen.

Politisk arbeid

NRF er høringsinstans i alle relaterte utredninger og er i aktiv dialog med sentrale politikere og beslutningstakere.

Behandling

NRF jobber for at voksne og barn skal få tidlig diagnose og riktig behandling til rett tid. NRF jobber også for at undergrupper av diagnoser skal få økt oppmerksomhet.

Barne- og ungdomsarbeid

NRFs egen gruppe for barn og unge med revmatiske sykdommer, BURG, jobber for å bedre livssituasjonen til barn og deres familier.

Forebygging og trening

NRF jobber for å spre kunnskap om at det er mulig å forebygge og bremse utviklingen av revmatisk sykdom gjennom blant annet fysisk aktivitet og riktig kosthold.

Informasjon og opplæring

NRF jobber aktivt med å spre kunnskap gjennom alle våre kanaler.  Vi har et medlemsblad som kommer i posten eller kan leses digitalt. Vi er også aktive på Facebook og Instagram, følg oss gjerne der! Medlemmer mottar også nyhetsbrev på e-post.

Likepersonarbeid/omsorg

Gjennom NRF får medlemmene mulighet til å snakke med personer som har lært seg å leve med revmatisk sykdom.

Fant du det du lette etter?

You already voted!