Hopp til innhold
Forside / Ferie- og helsesenter i Spania / Opp til 1000 kr i rabatt
Støtt oss

Opp til 1000 kr i rabatt


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 19.09.2016 / Oppdatert: 19.09.2016


- NRF har omkring 36 000 medlemmer og i forbindelse med kampanjer kan disse få opp til 1000 kroner i rabatt på hotell og leiligheter. Jeg tror mange av dem ville sette stor pris på en aktiv ferie på Reuma-Sol, markedsfører hotelldirektør Scherbier.

Reuma-Sol arbeider tett med Helsereiser, som er spesialister på behandlingsreiser til utlandet. Det er en ideell (nonprofit) reisearrangør med formål å tilby opplevelsesrike reiser kombinert med god og profesjonell helsebehandling.

Reisen må man betale selv, men man kan søke HELFO om refusjon av behandlinger, på samme måte som om behandlingene var i Norge. Hotellet har også en god del direkte kontakter med norske og svenske sykehus, men hadde ønsket enda nærmere kontakt med norske kommuner.

– Det hadde vært veldig fint hvis vi også ble et rehabiliteringsalternativ for kommunene, sier han. Og det skal vi snart komme tilbake til. Nå må vi først se hvor vi er, og deretter hvordan vi skal legge en strategi og plan for markedsføringen. I mellomtiden er vi veldig glade hvis våre fornøyde gjester skriver en liten linje på Facebook eller Tripadvisor.