Hopp til innhold
Forside / / Rekordtildeling fra ExtraExpress
Støtt oss

Rekordtildeling fra ExtraExpress


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 14.12.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


NRF var den organisasjonen som fikk innvilget flest søknader, med Norges Handicapforbund på andre plass. NRF fikk innvilget 36 prosjekter av i alt 101 innsendte. - Kjempegøy, sier NRFs prosjektkoordinator Arild Nybø.

ExtraStiftelsen har hatt behandling av søknadene på området ExtraExpress, som ble sendt inn i september. Det var ny rekordtildeling fra ExtraStiftelsen til ExtraExpress-prosjekter i denne søknadsrunden. Midlene er til bruk fortløpende i et år fremover, og med sluttrapportfrist 31.12.2019.

God variasjon

Midlene kommer godt med og ligger til rette for mange viktige aktiviteter i lokallagene. Noen av prosjektene er også innvilget av fylkeslag, der aktiviteten kommer lokallagene til gode, eller fylkeslaget legger til rette for gjennomføring i lokallagene. Det er god variasjon i aktiviteter som ble innvilget til NRFs søknader. Se hvilke prosjekter som ble innvilget her.

– Gratulerer til de som får overført midler, og lykke til med gjennomføringen! Vi ønsker alle lokale søkere velkommen til å søke på nytt i neste søknadsrunde til våren, sier NRFs prosjektkoordinator Arild Nybø.

Vi venter nå spent på offentliggjøringen den 15.desember av høstens søknader på området «Helse», som gir midler til litt større prosjekter til bruk fra januar 2019.