Hopp til innhold
Forside / nyheter / Reuma-Sol: jobbes for å få utleie-avtaler på plass
Støtt oss

Reuma-Sol: jobbes for å få utleie-avtaler på plass


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 16.12.2020 / Oppdatert: 17.10.2023


Styret for Reuma-Sol eiendom arbeider nå på spreng med to aktuelle, uavhengige selskap som ønsker å leie anlegget vårt i Spania.

Men før anlegget leies ut – i stor eller liten skala – må det foretas både en teknisk og juridisk gjennomgang for å sikre at anlegget fungerer slik det skal, og at de nødvendige juridiske tillatelsene er «på plass».

Det neste skrittet som nå forberedes, er at tidlig på nyåret vil fylkeslagene/foreningene i NRF bli kontaktet med sikte på å inngå avtaler om gruppeturer til neste år. I første omgang vil slike turer bli arrangert fra midten av august til midten av november 2021. Det tas sikte på at gruppene tar med seg gruppeleder fra eget lag.

Når det gjelder sykepleietjenester og fysioterapitjenester under oppholdet, samt restauranttilbud m.m., kommer vi nærmere tilbake til hvordan dette tenkes organisert.

I forhold til de selskapene som er interessert i å leie anlegget, er det særdeles viktig at flest sier seg interessert og melder seg på behandlingsturene i tidsrommet nevnt ovenfor. Det tas selvfølgelig forbehold om at pandemien har gitt seg, og at turer lar seg arrangere.

I 2022 tas det sikte på også å arrangere vår-turer i perioden midten av mars til midten av mai.

Når det gjelder de øvrige månedene i 2021 og 2022, når det ikke arrangeres lagsturer, vil det også tidlig på nyåret 2021 gå ut en invitasjon til den enkelte medlem av NRF om tilbud om leie av leiligheter/hotellrom både i 2021 og 2022. Leien for 4 uker i 2021 vil være henholdsvis 10 000 kr/mnd. per leilighet og 7 500 kr/mnd. for hotellrommene, eksklusiv mva.

Prisen for opphold vil i årene fremover fra 2022 bli holdt konkurransedyktige og så lave slik at flest mulig medlemmer har mulighet til opphold. Tilbud om leie i 2021 vil bli sendt samtlige medlemmer av NRF så raskt vi klarer.