Hopp til innhold
Forside / Ferie- og helsesenter i Spania / Reuma-Sol: Revitalisering av innsamling
Støtt oss

Reuma-Sol: Revitalisering av innsamling


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 07.05.2021 / Oppdatert: 17.10.2023


Innen mars i år var det kommet inn ca 1,5 millioner kroner til Reuma-Sol Eiendom. Forbundsstyret bestemte på sitt aprilmøte at innsamlingen skal revitaliseres. Etter det, er det allerede kommet inn nesten 200 000 kroner. Og enda er det ikke alle fylker og lokallag som har hatt sitt årsmøte.

Styret i Reuma-Sol eiendom jobber på harde livet for å finne løsninger for hotellet og behandlingssenteret. I mellomtiden er det satt i gang en ny innsamlingsaksjon, som skal dekke tekniske gjennomganger av anlegget. Innsamlingsaksjonen er sendt ut til fylkes- og lokallag.

Mange gjør nå en kjempeinnsats for å skaffe mer penger til å beholde vår eiendom i Spania. Medlemmer og tillitsvalgte har hatt stor glede av stedet siden oppstart, og drømmer om å komme tilbake dit, til varmen, behandlingen, svømmebassengene, klimaet og alt som er bra i Spania.

Så snart løsningen er på plass, kommer vi tilbake med ny informasjon.

– Jeg vil gjerne takke alle som har valgt å gi penger til Reuma-Sol eiendom. Det varmer hjertet å se innsatsen som legges ned for at stedet skal reddes. Jeg understreker at det er frivillig å gi penger til redningsaksjonen, men vi er veldig glad for alle bidrag. Landsmøtet har vedtatt at NRF fortsatt skal eie Reuma-Sol eiendommen for å kunne gi et tilbud til medlemmene våre. Vi arbeider intenst for å leie ut eiendommen til noen som kan ivareta alle våre medlemsgruppers behov og ønsker. Vårt mål er å oppfylle Landsmøtets vedtak på en best mulig måte, sier forbundsleder Tor Eivind Johansen.