Hopp til innhold
Forside / nyheter / Revmatiker og jobbsøker? Bli med på Workshop i NRF!
Støtt oss

Revmatiker og jobbsøker? Bli med på Workshop i NRF!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 17.10.2016 / Oppdatert: 17.10.2016


Norsk Revmatikerforbund headhunter revmatikere som har erfaring med å være jobbsøker når man lever med kronisk sykdom, på godt og vondt.

Vi holder på å utvikle en spennende ny satsning for å hjelpe flere mennesker med muskel- skjelettsykdom å delta i arbeidslivet. Vil du være med? – Anna Fryxelius

Helt konkret handler det om å reise til Oslo og delta på en workshop i Professor Dahlsgate 32 torsdag den 1 desember. Workshopen blir filmet, og redigerte deler av den kommer til å brukes i et digitalt jobbsøkerkurs som vi utvikler i samarbeide med Euro Business School. Alle deltagerne vil bli intervjuet og filmet av et dyktig filmteam.

Kanskje du allerede har en jobb og har erfaring med å kombinere jobb og kronisk sykdom. Er du på AAP eller uføretrygd og søker jobber i dag? Eller er du i utdanning og litt bekymret for hvordan det skal gå når du skal ut i arbeidslivet?

Kjenner du deg igjen i noe av dette, så vil vi gjerne prate med deg! Workshopen vi arrangerer går ut på å identifisere utfordringer og muligheter for revmatikere i jobbsøknadsprosessen. Du kommer til å lære litt, samtidig som du bidrar til å hjelpe andre revmatikere.

Vi betaler din reise t/r, en bedre middag og en natt på hotell.

Hvis du har lyst til å bli i Oslo noen ekstra dager for å treffe venner eller familie kan du gjerne gjøre det, men da dekker du såklart mat og overnatting selv for de ekstra dagene.

Skriv eller ring Anna Fryxelius i Norsk Revmatikerforbund, hvis du har lyst til å være med. Vi har bare 5 plasser, ved mange søkere vil de som er aller mest engasjert bli prioritert!

Kontakt:

Anna Fryxelius
Rådgiver Organisasjon og Utvikling
Norsk Revmatikerforbund
Tlf: 92416361
af@revmatiker.no