Hopp til innhold
Forside / nyheter / Samling for engasjerte ildsjeler
Støtt oss

Samling for engasjerte ildsjeler


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 08.05.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


I helgen gikk NRFs tillitsvalgtkonferanse av stabelen på Gardermoen, og på angendaen sto organisasjonsarbeid, verving, diagnosearbeid, politikk og mye mer.

Målet med konferansen var å gi de tillitsvalgte nyttig kunnskap, samt praktiske verktøy å ta med hjem til sine lokallag. Ildsjeler fra hele landet hadde meldt seg på for å lære om blant annet muligheter i det nye medlemsregisteret, godt styrearbeid, kommunikasjon og kursplanlegging. Ikke minst var det viktig for mange å møte andre ildsjeler og utveksle erfaringer med hverandre på tvers av geografi.

Status og utfordringer

Status og utfordringer i fremtiden ble belyst av Generalsekretær Tone Granaas. Stortingsvalget nærmer seg, så interessepolitikk var også et tema. Kommunikasjonssjef Ingunn Larsen bød på verveinspirasjon, og rådgiver Anna Flyxelius åpnet for diskusjon rundt endring av diagnoseorganisering. Disse tre temaene var oppe i storsal for alle konferansedeltakerne.

Lærerikt og sosialt

Lørdag ble det holdt flere parallelle sesjoner, hvor kursholdere fra administrasjonen bød på spennende og aktuelle temaer. Deltakerne kunne selv velge hvilke foredrag de ønsket å delta på, noe som deltakerne satte pris på. Mellom øktene var det tid for å snakke sammen, dele erfaringer og bli kjent med hverandre.

– Jeg har fått veldig mye igjen for å delta. Det er også hyggelig å møte nye NRF-venner på tillitvalgtkonferansen, sier Tove Mile fra Drammen NRF.

 

Anna Fryxelius holdt foredrag om hvordan skaper man et godt arbeidsmiljø i styret.

 


BURG var også godt representert på konferansen, her ved BURG i Agder.