Hopp til innhold
Forside / nyheter / Sex og samliv på Revmatikerdagen
Støtt oss

Sex og samliv på Revmatikerdagen


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 28.04.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


Over hele landet satte NRF helse, seksualitet og kronisk sykdom på dagsorden på Revmatikerdagen. NRF sentralt holdt et stjernespekket arrangement på The Thief i Oslo, og med oss var Prinsesse Märtha Louise, kjendisfotograf Marcel Leliënhof, forfatter og sexinspirator Cecilie Kjensli og NRK-profil Siri Kristiansen.

Opplevelsen ble delt med tillitsvalgte og medlemmer fra fjern og nær, både på Tjuvholmen og via direktesending til interesserte over hele landet. NRF vil gjerne rette en stor takk til The Thief for lån av flotte lokaler, og til alle som var med å gjorde det mulig å gjennomføre dette flotte arrangementet.

Se og Hør var tilstede

Se & Hør var tilstede og skrev om arrangementet. Les hele saken deres her.

Gikk du glipp av arrangementet?

Her er noen bilder fra kvelden!

Åpnet kvelden | Prinsesse Märtha Louise holder en nydelig tale og setter fokus på hvordan livet kan leves best mulig i de nære relasjoner til tross for muskel- og skjelettsykdom.

 

Skal ha photoshoot | Vinneren av vårens skrivekonkurranse, Tiril Øyen Hol (20), leste sitt dikt «Frykt». Her er hun sammen med NRF-venn Marcel Leliënhof som var konferansier. Sammen skal de ta bilder som en del av Tirils premie.

 

Leser vinnerdiktet | Tiril Øyen Hol (20) leser diktet sitt «Frykt». Tiril vant vårens skrivekonkurranse om helse, sex og samliv.

 

Sengeprat | Siri Kristiansen fra NRK leder paneldebatt om sex, samliv og kronisk sykdom. I panelet sitter (f.v.) Tone Moksnes, jordmor og sexolog, Anette Remmen fra Unge Funksjonshemmede, Cecilie Kjensli, sexinspirator og forfatter og Joachim Sagen, BURG-konsulent og ekspert på kjønn og kroppsidealer.

 

Noe for alle | Forfatter og sexinspirator Cecilie Kjensli stiller opp med signerte bøker og et utvalg fra sin nettbutikk.

 

Dyneløft på helsepolitikk | Tone Granaas og Stian Antonsen fra Extrastiftelsen snakker om helsepolitikk.

 

God stemning | Mange blide fjes å se på The Thief! Her er NRF-medlem Liss Mona Røste (midt i bildet) omgitt av ansatte på NRFs forbundskontor.