Hopp til innhold
Forside / nyheter / Siste nytt fra eiendomsstyret i Reuma-Sol
Støtt oss

Siste nytt fra eiendomsstyret i Reuma-Sol


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 08.01.2021 / Oppdatert: 17.10.2023


Styret i Reuma Sol arbeider intenst for å bevare eiendommen og oppfylle landsmøtets vedtak 10.10.20.

Lån på eiendommen
Selskapet trengte avdragsfrihet ut 2021 siden man grunnet Covid19 ikke har leietagere av betydning og dermed ikke inntekter til å forsvare verken avdrag eller renter. I tillegg trengte styret en forlengelse av nedbetalingstiden for å fordele utgiftene over flere år og dermed stå i en mer gunstig økonomisk situasjon.

Vi kan med glede meddele at dette har vi oppnådd gjennom drøftinger med banken og framlegging av budsjett og dokumentasjon på muligheter for utleie til interessenter. Det er også gledelig at dette ble framforhandlet av oss med god hjelp av direktør Dorothy Huskisson Hansen uten bruk av advokater.

Banken krever en mindre renteøkning og har lagt fram nedbetalingsplan som styret har gitt tilslutning til. Nå gjenstår kun formaliteter med signering. Forbundsleder Tor Eivind Johansen er foreløpig fortsatt administrator og må derfor signere.

Utleie
Videre arbeider styret med å leie ut eiendommen til framtidige drivere. Her gjenstår forhandlinger og oversikt over økonomiske garantier. Vi har stor tro på å komme i mål med en eller flere avtaler som vil oppfylle landsmøtets vedtak om å bevare Reuma – Sol som et tilbud til revmatikere. Innholdet i tilbudet vil nok variere noe fra tidligere, men vi mener det vil bli et tilbud som vi kan si oss fornøyd med. Uansett vil det være bedre enn alternativet som var å selge eiendommen i et svært dårlig marked med store tap.

Innsamling
Vi takker for god oppslutning til innsamlingsaksjonen for Reuma – Sol. Det er nå kommet inn kr 1.393.046,14.  Dette viser at fortsatt mange ønsker det tilbudet Reuma – Sol kan gi. Sammen vil vi løse denne vanskelige situasjonen slik at vi igjen kan møtes til god rehabilitering, behandling og ferie på vårt eget sted.

Styret i Reuma-sol Eiendom