Hopp til innhold
Forside / nyheter / Siste nytt fra Spania
Støtt oss

Siste nytt fra Spania


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 12.12.2021 / Oppdatert: 06.01.2022


Morgen over anlegget på Costa Blanca-kysten. Et kjent og kjært skue for mange med hjerte for NRF. Nå må vi bruke stedet vårt for å komme gjennom pandemien.

NRFs eiendom i Spania leies ut til og drives av et uavhengig spansk selskap, som gir gode priser for NRF-medlemmer. Fordi pandemien nok en gang er over oss, og stadig nye utbrudd og varianter dukker opp, ser vår nye leietaker seg nødt til å stenge ned to måneder nå i vinter, for så å åpne igjen i februar 2022. Nøyaktig dato kommuniseres når den foreligger.

Viktig ny informasjon

LOL Hotel & Resort stenges ned i desember og januar, da man har så godt som ingen bestillinger. Så langt har det i stor grad vært det spanske markedet som har holdt stedet gående. Norske eller andre utenlandske gjester har dessverre vært en mangelvare denne høsten.

NRF har forståelse for informasjonsbehovet rundt eiendommen. Ingen informasjon holdes tilbake med vilje. Vi legger ut så fort vi får eksakt informasjon fra vår leietaker. Vårt mål er å være tydelige og ikke bidra til forvirring i en usikker og vanskelig tid.

Våre medlemmer og grupper må begynne å bruke stedet igjen for at det skal greie seg. Pandemien stikker kjepper i hjulene, men uten besøkende vil ikke driften gå rundt. Denne våren må våre folk finne veien tilbake til eiendommen!

Bestillinger

Enkeltbestillinger og individuelle bestillinger kan gjøres direkte til LOL, som et hvilket som helst annet hotell/resort.

Enkeltbestillinger og individuelle bestillinger kan også gjøres gjennom Solgruppen. Da får man også med reise, transfer, mulighet for turer etc.

Alle gruppereiser må på det nåværende tidspunkt bestilles gjennom Solgruppen. De har 30 års erfaring med denne typen reiser.

 

Det er fortsatt mulig å levere på vedtaket fra ekstraordinært landsmøte 2020, og sikre at eiendommen er tilgjengelig for våre medlemmer, men det krever en dugnad. Det er summen av alle medlemmers innsats og reiselyst som blir avgjørende nå. Legg turen til LOL Hotel & Resort denne våren. Bestill nå, ombooking er uansett alltid mulig.