Hopp til innhold
Forside / nyheter / Skrapte seg tur til Reuma-Sol!
Støtt oss

Skrapte seg tur til Reuma-Sol!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 21.09.2016 / Oppdatert: 21.09.2016


Hver uke gjennom hele året trekker Revmatikerlotteriet en heldig vinner av et gavekort på 10 000 kroner til vårt senter i Spania, Reuma-Sol. Denne uken var det Kirsten fra Oslo som stakk av med gavekortet, og hun ble både glad og overrasket da vi ringte henne med den gode nyheten. - Det var en veldig hyggelig overraskelse, tusen takk!

reuma-sol-basseng

Faktisk er dette andre gangen Kirsten vinner ukestrekningen i Revmatikerlotteriet.

– I 2003 vant jeg også gavekort på 10 000 kroner. Jeg har støttet Revmatikerlotteriet siden det startet og synes det er en flott måte å støtte arbeidet til Norsk Revmatikerforbund på. Det er selvsagt gøy å vinne, men det viktigste er å støtte en god og viktig sak.

Tidligere fikk hun tilsendt nye lodd når hun vant, men de siste årene har hun hatt stor glede av smågevinstene.

– Noen av premiene har jeg selv tatt i bruk, men mange har jeg gitt videre til nieser og nevøer. Særlig multiverktøy og førstehjelpsskrin har vært populære.

Revmatikerlotteriet har gevinster som passer for alle aldersgrupper og kjønn, og er både praktiske og moderne. På gevinstlisten er det blant annet buff/hals, praktisk matboks, handlebag og tursekk. Ønsker du å få tilsendt nye lodd, er det også mulig.

Medlem i mange år

Kirsten har vært medlem i NRF siden 1998. Hun har hatt revmatiske plager siden hun var 10 år og har både diagnosen Bekhterev og Crohns. Hun har besøkt Reuma-Sol flere ganger.

– Jeg har mange venner i området og synes Reuma-Sol er et fantastisk sted. Jeg har aldri bodd der, men brukt fasilitetene der som basseng, fysioterapi og restauranten. Et fantastisk sted for oss revmatikere og for andre.

Kirsten avslutter med en oppfordring om å støtte NRF gjennom å kjøpe lodd i Revmatikerlotteriet. Selv får hun fast tilsendt i posten, og synes det er en perfekt kombinasjon mellom å støtte en god sak samtidig som det gir litt hverdagsspenning.