Hopp til innhold
Forside / / Slik ble hun Norges beste NRF-verver
Støtt oss

Slik ble hun Norges beste NRF-verver


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 12.09.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


Anne-Bjørg Evenstad (56) vervet 21 nye medlemmer til NRF i første runde av vervekonkurransen "Verv en venn" og vant en ny mobiltelefon. NRF gratulerer og takker for strålende innsats!

Anne-Bjørg er en ekte ildsjel og har vært medlem i NRF siden 1994. I tillegg til å ha en lang rekke verv, er hun også likeperson, trening- og mosjonskontakt og instruktør på varmtvannstreninger tre dager i uka.

– Jeg meldte meg inn i NRF fordi jeg hadde lyst til å gjøre noe for oss revmatikere. Jeg ville jobbe for bedre rettigheter for alle med muskel- og skjelettsykdommer.

Slik gjorde hun det

Oppskriften til Anne-Bjørg er enkel. Hun brukte sms og Facebook for å informere om vervekampanjen, og om hva NRF kan tilby sine medlemmer.

Dette skrev hun:

Hei!

Jeg er med på «Verv en venn»-kampanjen i Norsk Revmatikerforbund. Kan jeg verve deg?
Les om medlemsfordelene våre her: https://www.revmatiker.no/medlemsfordeler/
Medlemskontingent er under 40 kroner pr. mnd, kun 470 for et helt år!
Send meg, mobilnr, fødselsdato og e-post på epost, så fikser jeg resten! 
Håper du vil bli medlem og at jeg vinner verve konkurransen! Jeg har nå i helga vervet 11 person rundt om i Norge men vi vil gjerne ha flere medlemmer. Vi jobber for en god sak!
Du trenger ikke ha en diagnose. Du kan også være med som støttemedlem. For 470 kr er du med og hjelper oss i vårt arbeid for mennesker med muskel- og skjelettplager. Er du under 25 år, koster det kun kr 235 kroner, og vil du bli hustandsmedlem koster det 190 kroner.
Hør med ditt lokallag for å få vite hva de kan tilby deg!

Bruker Facebook

– Jeg pleier også å legge ut bilder og informasjon på Facebook med jevne mellomrom for å vise hva vi driver med, og hva vi tilbyr våre medlemmer. Som for eksempel våre medlemsfordeler i Nærøy og Vikna Revmatikerforening; varmtvannstrening 3 dager i uka, stavgang, gågrupper, turer vi skog og mark, strikkekaffe osv.

Anne-Bjørg på tur til Torghatten med Nærøy og Vikna Revmatikerforening.

Brenner for BURG

Anne-Bjørg har selv diagnosen psoriasisartritt (PsA), og hennes barn og barnebarn har også problemer med ledd og vondt i kroppen. Hun sitter som nestleder i BURG Norge på sitt syvende år, som vara for BURG Norge i forbundsstyret og at hun sitter styret i Burg Nord Trøndelag. I tillegg er hun nestleder i Nord Trøndelag fylkeslag.

Jeg ble 100 prosent ufør for noen år tilbake så, NRF har på en måte blitt min «jobb».

Ny vervekampanje i gang

«Verv en venn» fortsetter ut året, og nå kan du vinne et gavekort på 10.000 kroner.
Bli med du også! Hvert medlem teller. Les mer om «Verv en venn».