Hopp til innhold
Forside / / Søk om midler til dine NRF-prosjekter
Støtt oss

Søk om midler til dine NRF-prosjekter


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 18.05.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


15. mai var det tildeling av ExtraExpress-midler fra ExtraStiftelsen for vår 2018. NRF fikk innvilget 24 prosjekter på tilsammen 594.000 kroner. Til høsten er det nye muligheter.

Slike summer betyr friske midler til NRFs lokallag, og i noen tilfeller fylkeslagene. Det er et godt resultat for NRF og gir aktiviteter til mange nyttige tiltak og engasjement. Vi gratulerer med et godt resultat!

Se resultatet av vårens tildeling.

NB: De som har søkt prosjektmidler innen «Helse» våren 2018 må vente til 15.juni for resultatet av tildeling.

Mer å hente til høsten

Vårens pott til tildeling er noe lavere enn for høst 2018. Da blir det rekordpott til utdeling, så for de som har fått avslag eller potensielle nye søkere er det viktig å prøve igjen.

Utlysning av ExtraExpress midler for høsten 2018 offentliggjøres 2. juni. Da åpner også tilgang til søknadsskjema. Ta kontakt med prosjektkoordinator på any@revmatiker.no for tilgang til å opprette søknad i søknadsportalen. Dette bør gjøres i god tid før søknadsfristen 15.september.

Har du en ide til et helseprosjekt?

ExtraExpress gir små summer til små prosjekter. Husk at dere kan få mye større summer hvis dere søker «Helseprosjekt». Der er det også mye mer midler til utdeling denne høsten. Et helseprosjekt kan være en konferanse, et informasjonsopplegg, en serie aktiviteter for nye målgrupper eller veldig mye annet. Nyutvikling er et stikkord – så hvis du har en ide om hvordan NRF kan bli bedre på et område (for eksempel aktiviteter for menn eller yngre medlemmer), da har du et godt utgangspunkt for en prosjektsøknad! Dere kan samarbeide på tvers av lokallag eller fylkeslag for å lage gode prosjekter.

Har du en ide om et helseprosjekt kan du ta kontakt med prosjektkoordinator Arild Nybø på any@revmatiker.no for å få hjelp til å starte en søknad. Søknadsfridten for helseprosjekter på høsten er 15 august.

Lykke til!