Hopp til innhold
Forside / nyheter / Spørreundersøkelse om pasientundervisning
Støtt oss

Spørreundersøkelse om pasientundervisning


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 06.09.2019 / Oppdatert: 06.09.2019


Har du revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt/Bekhterev, psoriasis artritt? Kan du bruke 5 minutter til å svare på noen spørsmål for å forbedre pasientundervisning for pasienter med inflammatorisk revmatisk sykdom. Undersøkelsen blir også sendt til helsepersonell som møter pasienter med inflammatoriske revmatiske sykdommer. Svarfrist er 15.september 2019. På forhånd takk for at du deltar!

I 2015 publiserte EULAR anbefalinger for undervisning til pasienter med inflammatoriske revmatiske sykdommer. Anbefalingene er oversatt til norsk og er tilgjengelige på NKRR. Sjekk ut den Kliniske verktøykassen.

Anbefalingene blir nå evaluert i en europeisk undersøkelse i regi av EULAR. I undersøkelsen ønsker vi å få vite om du kjenner til anbefalingene, hvorvidt du er enige i dem, om du utfører pasientundervisning i samsvar med disse og eventuelt hva som er hindringene.

Trykk her for å starte undersøkelsen. På første side kan du velge hvilket språk du vil svare på. Alle svarene er anonyme og går direkte til en database på Universitetet i Vest-England, Bristol. Undersøkelsen er vurdert og godkjent av etisk komité ved samme universitet.