Hopp til innhold
Forside / nyheter / Suksess med kurs om betennelsesdempende mat
Støtt oss

Suksess med kurs om betennelsesdempende mat


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 04.05.2016 / Oppdatert: 04.05.2016


Kurset ”Betennelsesdempende mat som smertelindring” ble en stor suksess for Troms Fylkeslag. Hele 700 deltagere ble med på den to timer lange forelesningen som er finansiert gjennom ExtraExpress.

Fulle hus under kostholdsforedrag

Fulle hus under kostholdsforedrag

Troms Fylkeslag arrangerte kurset i samarbeid med ernæringsveileder Tonje Foshaug, som holdt forelesningen ”Betennelsesdempende mat som smertelindring” for stinn brakke tre steder i Troms fylke.

Kurset nådde bredt og hadde deltagerne var både medlemmer og ikke-medlemmer, helsepersonell og instruktører, og samlet tilslutt 700 tilhørere.

Prosjektleder Sylvi Marie Dahlberg er veldig fornøyd med arrangmentene.

– Tonje Foshaug evnet å formidle kosthold på en interessant og levende måte til kursdeltagerne, og vi er selvfølgelig kjempeglade for at vi hadde så bred appell, sier prosjektlederen.

Bet. mat og Tonje

Er du interessert i å lære mer om kosthold, møte andre revmatikere eller lurer på hva som skjer i ditt lokallag? Sjekk ut kalenderen vår her 

ExtraExpress er en del av ExtraStiftelsen og er en ordning som våre lag og foreninger kan søke støtte til prosjekt. Det er to søknadsfrister i året, 15. mars og 15. september. Følg med på nettsiden og facebook for utlysning og informasjon.