Hopp til innhold
Forside / / Tone Granaas slutter i NRF
Støtt oss

Tone Granaas slutter i NRF


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 19.09.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


Tone Granaas har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norsk Revmatikerforbund. Hun jobber i NRF ut januar, og prosessen med å lyse ut generalsekretærstillingen er i gang.

– Etter seks år er det nå tid for å gi stafettpinnen videre til en ny leder. NRF er en organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag, og min hovedoppgave har vært å bidra til vind i seilene til den flotte NRF-skuta. Det har jeg forsøkt gjennom å gjøre organisasjonen mer aktivitetsorientert og fremtidsrettet, mer løsningsorientert i påvirkningsarbeidet, mer fokus på bedriftsøkonomiske styringsprinsipper, tilrettelegge for et profesjonelt sekretariat og ikke minst skape gode synergier i lagspillet mellom tillitsvalgte og ansatte. Det har vært spennende og lærerikt å lede dette arbeidet, og en leder oppnår ingenting alene uten dedikerte, dyktige ansatte og tillitsvalgte. Jeg fortsetter å heie og bidra som medlem, og jeg gleder meg til å følge det videre arbeidet til NRF fra sidelinjen når jeg har sluttet, sier Tone Granaas.

Stort engasjement, endringsledelse og modernisering har preget Tones lederskap i NRF.

– Tone har  gjennom sitt arbeid og ulike prosjekter synliggjort NRF som en viktig samfunnsaktør. Hun har også bidratt til å skape en mer samlet organisasjon som jobber i samme retning, sier påtroppende styreleder i forbundsstyret Kjerstin Fjeldstad. Hun har jobbet tett sammen med Tone som nestleder i forbundsstyret de siste 6 årene.

Tone Granaas står i stillingen som generalsekretær ut januar.