Hopp til innhold
Forside / nyheter / Trygt å handle i apotek og på nett
Støtt oss

Trygt å handle i apotek og på nett


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 12.05.2020 / Oppdatert: 17.10.2023


Det skal være trygt å handle på apoteket. Derfor har vi i Apotek 1 iverksatt flere ulike smitteverntiltak i alle våre 400 apotek for å redusere smittefaren for både kunder og ansatte.

Det er montert pleksiglass foran kassene og det står desinfeksjonsflasker fremme ved inngangen for å nevne noe. Summen av alle smitteverntiltakene gjør at det er trygt å handle på apoteket. Dersom du er engstelig for å komme inn i apotek fordi du er i en risikogruppe, kan det løses med en telefonsamtale til ditt lokale apotek. Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å oppsøke apoteket fysisk kan du handle akkurat de samme medisinene og varene på nett. For å hente ned resepter må du logge deg inn med bankID på apotek1.no. Andre varer legger du i handlekurven. Kjøp på resept kontrolleres av farmasøyter – du kan med andre ord være like trygg på utlevering av nettkjøp, som ved kjøp i apoteket. Vi tilbyr gratis levering til nærmeste apotek. Da står varen klar når du kommer og henter etter at vi har sagt fra at varene er klare. Her kan vi også tilby at noen henter på vegne av deg, hvis man avtaler dette på forhånd eller ved bruk av fullmakt. Vi tilbyr levering hjem på døren, da må du bare bekrefte at du er den samme som den som har bestilt ved å vise legitimasjon. Og vi tilbyr levering med henting i butikk eller på hentested. Her må du også bekreft at du er den som har bestilt ved å vise legitimasjon

Du kan være helt trygg på at vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å få tak i det du trenger av livsviktige legemidler og andre produkter du trenger i en litt annerledes hverdag.

Maren Lima Haugen
Farmasøyt