Hopp til innhold
Forside / nyheter / VÅR DAG
Støtt oss

VÅR DAG


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 24.09.2021 / Oppdatert: 24.09.2021


Vi ønsker å feire frivillig engasjement for personer med muskel- og skjelettsykdom i alle aldre. Vi vil vise hele Norge den enorme innsatsen som medlemmer, instruktører, likepersoner (veiledere), givere, loddselgere, turgrupper, bassenggrupper, foreldre, barn og unge gjør, sammen med lokallag, BURG-grupper og fylkeslag over hele landet!

15. mars er datoen Norsk Revmatikerforbund ble stiftet, og vi ønsker å få frem hvordan det er å leve med kroniske sykdommer (revmatisk sykdom og muskel- og skjelettplager), hvordan aktivitetene i organisasjonen er tilrettelagt for vår målgruppe, og ikke minst vår historie. Også ønsker vi å invitere deg til å være med i feiringen.

Frivillighetens år

Frivillighet Norge og Kulturdepartementet ønsker å støtte frivillighetens sak. De vil gjennom hele 2022 løfte frem den innsatsen de frivillige organisasjonene og deres tillitsvalgte gjør. En av måtene de skal gjøre dette på er gjennom VÅR DAG-kampanjen.

Les mer om kampanjen her >>

I Norsk Revmatikerforbund har vi valgt 15. mars som vår dag. Vi får da mulighet til å søke om midler i den offisielle støtteordningen, og således være med på å male Norge i organisasjonenes farger i hele 2022. VÅR DAG-kampanjen skal rett og slett gi organisasjonen mulighet til å vise frem sitt formål og sine aktiviteter over hele landet. Sammen med resten av Norge feirer vi i Revmatikerforbundet den nasjonale revmatikerdagen 15. mars. Dette vil bli vår dag.

Søknadsfrist: 17. oktober 2021
Søknadsskjema finner du her >>

Viktig informasjon: På linken nedenfor er det en video som gir god informasjon om kva en kan søke om og hva slags krav det stilles. Det er kjempeviktig å vise frem aktivitetene en har, uansett om det er utflukter, bussturer, basseng, turer, likepersonarbeid etc. Det er viktig å legge vekt på at dette gjelder barn og unge, voksne og eldre. Samarbeid legger vi også opp til, enten om det er med andre organisasjoner eller offentligheten.

Lokallag kan søke om opp til 25.000,- Lykke til!

VÅR DAG kan selvfølgelig også markeres uten å søke om midler.

Se video her >>