Hopp til innhold
Forside / nyheter / Verv en venn – vinn flotte premier!
Støtt oss

Verv en venn – vinn flotte premier!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 07.12.2016 / Oppdatert: 17.10.2023


Med dugnadsånd og nye tiltak drar vi i gang en ny type vervekampanje i januar 2017, ”Verv en venn”.

1 av 4 har muskel- og skjelettplager. Alle er velkommen i NRF og får tilgang til våre medlemsfordeler. Du kjenner sikkert noen som kan ha nytte av å bli medlem. Inviter dem inn i NRF-familien! Logg deg inn på Min side og verv en venn!

Mange konkurranser å være med på

Ved å delta på ”Verv en venn”-kampanjen som starter i januar 2017, er du med i konkurranser for å vinne flotte premier på flere nivåer.

Premier

 1. En tilfeldig trukket verver: Reise for to for Reuma-Sol á verdi 10.000 kroner
 2. Beste NRF-verver: iPhone 7
 3. Beste lokallag: PC
 4. Beste fylkeslag: PC
 5. Beste diagnosegruppe: PC
 6. Beste BURG-verver: iPhone 7

Den 1. juli kårer vi:

 1. En tilfeldig trukket verver
 2. Norges beste NRF-verver (enkeltperson)
 3. Det beste vervelaget (lokallag)
 4. Det beste vervefylket
 5. Den beste diagnosegruppen på verving
 6. Den beste BURG-ververen (BURG er barne- og ungdomsgruppen i NRF)

Gode vervetips for deg som vil vinne

Lill Kristin Nymoen fra Hedmark vervet 35 nye medlemmer til sitt lokallag. Se video, lær og hør om Lill Kristins beste vervetips:

Møt dem der de er! Det er mer effektivt å verve ved å gå dør til dør slik Lill Kristin gjorde, framfor å ha stand på kjøpesenteret. Vi oppfordrer derfor til denne nye vervemetoden. Vær positiv og forklar at i NRF får man mange gode tilbud både lokalt og nasjonalt (sosialt samvær i lokallag, informasjon om forskning og behandling, kurs og aktiviteter). I tillegg støtter man en god sak ved å være medlem.

Vervemateriell

Det aller viktigste vervemateriellet å ha klart, er vår nye vervebrosjyre med innmeldingsblankett. Det kan du bestille nå – helt gratis – via vår nettbutikk. På blanketten er det ferdig innmeldingsblankett som du kan fylle ut. Du kan også registrere de du verver direkte i dette innmeldingsskjemaet. (Husk å legge til navn og medl.nr på verver i kommentarfeltet i skjemaet.)

Vi tilbyr gratis NRF-refleksvester og NRF stressballer til de som ønsker det. Ønsker du heller å stå på stand på kjøpesenter, sykehus eller lignende, kan du få gratis NRF-flagg til dette. Fylkes- og lokallag i NRF betaler kun porto og ekspedisjonsgebyr ved bestilling av flyers, vester, stressballer og flagg!

Lokallagstips

Det er like viktig å beholde medlemmer som å verve nye. Se video og lær hvordan du kan skape et aktivt og vellykket lokallag:

Jo flere vi er, jo sterkere står vi

Flere medlemmer gir større gjennomslagskraft både lokalt og nasjonalt. Det gir også mer penger i NRF-kassa, noe som resulterer i flere gode tilbud, kurs og aktiviteter for meldlemmene. I tillegg fører dette til økt bidrag til forskning og behandlingstilbud for alle med revmatisk diagnose.

Visste du at for hvert medlem du verver, får NRF om lag 200 kroner i statsstøtte. Av dette får lokallag og fylkeslag en stor del. For hvert medlem, får NRF større påvirkningskraft. Din innsats teller!