Hopp til innhold
Forside / nyheter / Vinn iPad!
Støtt oss

Vinn iPad!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 19.09.2016 / Oppdatert: 30.04.2018


Aldri har det vært enklere for NRF-medlemmer å vinne en iPad. Alt du trenger å gjøre er å registrere din epostadresse og ditt mobilnummer på MIN SIDE på revmatiker.no – og du er med i trekningen.

- Vi vil at våre medlemmer skal få mest mulig glede av sitt medlemskap. Ved å registrere din epost og mobilnummer, får du medlemsinformasjonen du trenger, sier generalsekretær Tone Granaas.

– Vi vil at våre medlemmer skal få mest mulig glede av sitt medlemskap. Ved å registrere din epost og mobilnummer, får du medlemsinformasjonen du trenger, sier generalsekretær Tone Granaas.

SÅ ENKELT ER DET Å DELTA I NRF-KONKUKRRANSEN

Logg inn på MIN SIDE på NRFs hjemmeside (www.revmatiker.no). Her registrerer du din e-postadresse og mobilnummer. (Eventuelt kan du sende det inn sammen med ditt fulle navn, via mail til post@revmatiker.no. Husk å skrive «ipadkonkurranse» i emnefeltet i mailen).

Konkurransen gjelder for alle som er registrert med e-postadresse og telefonnummer innen 19. oktober. Har du registrert ditt telefonnummer og din epostadresse på Min side tidligere, så er du selvsagt med i trekningen!

TONE OPPFORDRER

– NRF ønsker å bedre vår medlemskommunikasjon. Derfor ber vi alle medlemmer om å registrere epostadresse og mobilnummer. Dermed kan vi sende nyhetsbrev, invitasjoner til arrangementer og annen viktig medlemsinfo til alle medlemmer, sier Tone Granaas.

Det er viktig for oss at våre medlemmer får den informasjon de trenger slik at de får et best mulig utnytte av medlemskapet. Denne iPad-kampanjen er en aktivitet vi gjør for å kunne gi bedre medlemsinformasjon, sier generalsekretær Tone Granaas.

Vinneren offentliggjøres i november her på våre hjemmesider og på vår facebook-side.