Hopp til innhold
Forside / / 50 NRF-prosjekter får støtte fra ExtraExpress!
Støtt oss

50 NRF-prosjekter får støtte fra ExtraExpress!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 16.11.2017 / Oppdatert: 17.10.2023


Ved gårsdagens tildeling av ExtraExpress-midler fikk NRF innvilget 50 prosjekter av i alt 138 søknader. Det tilsvarer en innvilgningsprosent på 36,2% i antall søknader.

Totalbeløpet til NRF fra ExtraExpress for høstens søknader er på kr. 1.133.000. Midlene er til bruk fortløpende i lokale foreninger og fylkeslag. NRFs prosjektkoordinator, Arild Nybø, er strålende fornøyd.

Dette blir det aktiviteter av!

ExtraExpress er en forenklet søknadsrunde for ExtraStiftelsens 36 medlemsorganisasjoner. Målet med ordningen er å stimulere til lokal aktivitet og mer frivillighet. I denne runden søkte totalt 558 prosjekter midler. Sum til bevilgning var på kr. 5.819.000.-  246 søknader fikk innvilget støtte med en tildelingsprosent på 44,1.

Lykke til med midlene og gjennomføringen til de som har fått midler, og velkommen igjen til alle med søknader i februar 2018!

Har du en god prosjektide?

Det er mange muligheter å søke midler gjennom ExtraStiftelsen. NRF er alltid interessert i å komme i kontakt med de som har en god ide de ønsker å gjennomføre. Dersom du sitter med en god ide du har lyst å diskutere og få råd til hvordan du kan gjennomføre, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Les mer om hvordan du går frem her.