Hopp til innhold
Forside / Diagnoser / Diagnosegrupper / Systemisk sklerose
Støtt oss

Systemisk sklerose

Velkommen til diagnosegruppen for systemisk sklerose.

Vi er en diagnosegruppe i Norsk Revmatikerforbund (NRF), og medlemskap hos oss forutsetter at du er medlem i NRF. Det koster ingenting ekstra å være medlem i vår diagnosegruppe. Du må bare gi beskjed. Ta kontakt med oss for å komme i kontakt med din lokale forening.

Gruppen ble opprettet i 1996. Bakgrunnen var at mange av oss hadde levd lenge med sykdommen uten uten å treffe noen i samme situasjon. Vi i systemisk sklerose-gruppen ønsker å hjelpe gjennom informasjon og støtte. Fordi vi har opplevd noe lignende, kan vi følge hverandre et stykke på veien mot det å leve mest mulig normalt med sykdommen.

Løvetannen med sin livskraft og styrke er et symbol og en inspirasjonskilde for oss. Løvetannen lar seg ikke stanse av grus og stein og betong. Slik kan også vi vokse gjennom motgang. Sykdommen kan oppfattes som både truende og forvirrende for pasienter og pårørende. Vi kan lytte til hverandre og dele av vår erfaring.

Vil du snakke med noen?

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å komme i kontakt med noen i ditt nærmiljø. Du kan også ringe Norsk Revmatikerforbunds hjelpetelefon 22 54 71 80 du for å snakke med noen og få veiledning og råd fra en likeperson.

Kontakt diagnosegruppen

Hild Fronth
Leder
Tlf: 48 20 40 31
E-post:
sklerodermi@revmatiker.org

Fant du det du lette etter?

You already voted!