Hopp til innhold
Forside / nyheter / NRF på Arendalsuka 2018
Støtt oss

NRF på Arendalsuka 2018


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 06.08.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


- Vi gleder oss til å arrangere møter, debatter og treningsøkt på årets Arendalsuke 13. – 17. august. Vi skal sette muskel- og skjeletthelse på dagsorden. Alle er velkommen til å møte oss på vår stand, sier generalsekretær Tone Granaas i NRF.

Arendalsuka er en viktig arena og som årlig samler nasjonale aktører innenfor politikk, media, samfunns- og næringsliv for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.  Dette en gylden mulighet til å påvirke politikere og andre relevante beslutningstakere, og sette NRFs kampsaker på agendaen.
– Det er viktig at vi er synlige og tilstede på en av årets viktigste politiske møteplasser, Arendalsuka. Vi skal delta på flere arrangementer og møter, og sørge for at NRFs budskap blir hørt. Vi benytter Arendalsuka til politisk påvirkning, nettverksbygging og verving av nye medlemmer. Det blir ekstra gøy i år å følge opp vårt prosjekt, «Kom i form med NRF», med egen gymtime ute på Teaterplassen. Jeg oppfordrer alle til å komme,  sier Tone Granaas.

NRFs stand på plass 126

Fylkessekretær i NRF Agder, Merete Gulbrandsen, er ansvarlig for NRF sin stand på Arendalsuka. Sammen med frivillige medlemmer bidrar fylkeslaget sterkt til NRFs tilstedeværelse denne uken. – Vi ønsker alle velkommen til å slå av en prat med oss. Vi gir mer enn gjerne tips, råd og informasjon om hvordan man kan leve best mulig med kronisk sykdom. Det er alltid god stemning på NRFs stand. I år kan besøkende teste hjelpemidler til hjemmet, samt teste sin biologiske alder. Kom innom oss for en hyggelig prat! oppfordrer Merete. Du finner NRF på standplass 126.


Merete Gulbrandsen, fylkessekretær i Agder, og generalsekretær Tone Granaas under Arendalsuka 2017.

Årets NRF-temaer

Interessepolitisk rådgiver, Julie Ness, er prosjektleder for NRF på Arendalsuka. – Viktige temaer for oss i år er pasientforløp i behandling og rehabilitering, innovasjon i helsevesenet og trening.  Jeg gleder jeg meg til å møte sentrale helsepolitikere, næringslivet og våre medlemmer lokalt, sier Julie Ness.

NRFs arrangementer

Tirsdag 14. august:

Onsdag 15. august:

 • Kl 09:30 – 11:00 på Solsiden Brasseri: «LEVE MED». Se psykisk og somatisk helse i sammenheng». NRF samarbeider med Den Nasjonale alliansen for helsepsykologi i somatikken med flere om å arrangere denne helsedebatten.

Torsdag 16. august:

 • Kl 10:00 – 10:30 ute på Appellscenen på Teaterplassen: «Kom i form med Norsk Revmatikerforbund». NRF arrangerer gymtime med personlig trener Susann Olsen. Ta på behagelige sko og kom som du er for å strekke, bøye og ha det moro sammen med NRF. Du trenger ikke treningstøy.
 • Kl 11:00 streames den store helsedebatten «Frisk for enhver pris?», og alle kan følge den online hjemmefra.

Følg med på NRF sin Facebookside for flere oppdateringer fra Arendalsuka. Les mer om Arendalsuka her.

Følgende NRF-ansatte deltar på Arendalsuka:

 • Generalsekretær Tone Granaas.
 • Kommunikasjonssjef Ingunn Larsen.
 • Interessepolitisk fagansvarlig Christian Pollock Fjellstad.
 • Interessepolitisk rådgiver Julie Næss.
 • Fylkessekretær Merete Gulbrandsen.
 • Kommunikasjonsrådgiver Fredrik Wandem.
 • Leder BURG Lina Bjelland Myrvold.
 • BURG-konsulent Joachim Sagen.