Hopp til innhold
Forside / / Ny og festlig Revmatikerdag
Støtt oss

Ny og festlig Revmatikerdag


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 12.02.2019 / Oppdatert: 17.10.2023


NRF er alltid godt synlig og aktive på vår store festdag, Revmatikerdagen 15. mars. Lokallagene benytter dagen til å ha stands og arrangementer, og til å være synlig i lokalavisa. NRF sentralt inviterer til direktesendt festkveld.

Gratis profileringsmateriell

Tillitsvalgte i NRF kan bestille gratis vervemateriell via NRFs nettbutikk. Der finnes blant annet vervebrosjyre, flyeren «Huskeliste ved legebesøk» og «give-aways» som stressballer. Det er lurt å friste med en slik gratis treningsball for hendene når man verver. Vi anbefaler alle lag å kle seg i våre oransje NRF-vester når man skal betjene standen. Det er ekstra fint å ha en NRF-roll up ved siden av som tydelig markerer hvem vi er. Alle de nevnte produktene er gratis.  Lokallagene betaler kun for frakt og ekspedisjonsgebyr. Bestill nå, slik at dere har materiellet i hus til selve dagen og er godt rustet til en synlig markering. Bruk dagen til å verve nye medlemmer til ditt lokallag!

Vi lanserer også en ny app for å mestre smerter: «Smertevenn». Last ned denne løpeseddelen og del ut når dere skal verve nye medlemmer eller når dere snakker med eksisterende medlemmer. Dette er et godt nytt medlemstilbud som spesielt appellerer til de unge.

Stand på Apotek 1

NRF har en samarbeidsavtale med Apotek 1. Det innebærer mer enn reduserte apotekpriser for medlemmene. NRFs lokallag kan ta kontakt med sin lokale Apotek 1-filial og spørre om mulighet for å ha stand på apoteket. Det er en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

Kronikk til lokalavisa

NRF sentralt sender alle lokallagsledere og fylkesledere en ferdigskrevet aviskronikk første uken i mars. De siste par årene har NRF lykkes med å være godt synlig i media på Revmatikerdagen, og vi håper at alle lokallagsledere følger opp med å dele kronikken til sine lokalaviser. Synlighet i media gir flere medlemmer!

Tema for dagen: Usynlig syk

I år er usynlig sykdom tema for Revmatikerdagen og hovedtema i NRF i 2019. Mange mennesker ser helt friske ut, men lever med en sykdom som ikke synes utenpå. Ofte blir de ikke trodd. Kampanjen «Usynlig syk» skal gi inspirasjon og kunnskap til å forklare omverdenen hvilke tiltak som trengs for å få et bedre liv. I år byr vi på en positiv motivasjonskampanje, hvor vi også tilbyr konkrete mestringsverktøy. Vi samarbeider med BURG og AbbVie om kampanjen, og vi har laget en egen emneknagg for året, #usynligsyk, som vi oppfordrer folk til å bruke i sosiale medier.

Livesendt motivasjonskveld

NRF, BURG og AbbVie arrangerer et livesendt show kl 16.30 til 20 på Revmatikerdagen 15. mars. Dette kan du følge via våre hjemmesider. På programmet står humor med kjente komikere, kunnskapsløft ved dyktige foredragsholdere og motivasjon til å mestre hverdagen med sykdom. Vi lanserer NRFs fotoutstilling «Usynlig syk», premiere på film og app og mye mer. Sexinspirator Cecilie Kjensli frister med sexy samtale om kronisk sykdom og samliv med BURGs egen Joachim Sagen. Våre egne superbrukere, Anna Fryxelius og forbundsleder Kjerstin Fjelstad, vil garantert gi deg inspirasjon til å ta tak i eget liv på en positiv måte. Følg oss live på Revmatikerdagen! Mer om dette morsomme eventet kommer på våre hjemmesider.

Kontaktperson

Ingunn Larsen i NRF sentralt er prosjektleder for Revmatikerdagen og Usynlig syk-kampanjen. Dersom du har tips eller spørsmål angående dette, kan du kontakte Larsen via epost: il@revmatiker.no

Verveinspirasjon

NRF har nylig lansert vervekampanjen «Verv en venn i vinter». Vi kårer vinneren av et gavekort på 5.000 kroner 1. juli. Bli med på vervekonkurransen du også!

Trenger du vervetips?

Bli medlem!

Send sms
NRF MEDLEM
til 2474

Innmeldingsskjema