Hopp til innhold
Forside / nyheter / Nye tilbud til Reuma-Sol for NRF-medlemmer
Støtt oss

Nye tilbud til Reuma-Sol for NRF-medlemmer


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 26.02.2018 / Oppdatert: 17.10.2023


-Vi tilbyr NRFs medlemmer rabatter og tilbud på turer til behandlingssenteret Reuma-Sol i Spania i 2018, sier Anne G Kohlberg, daglig leder i Helsereiser.

Samtlige utsalgspriser for NRFs gruppereiser er allerede rabattert med kr 1000 for NRF medlemmer. NRF medlemmer tilbys også kr 250 i medlemsfordel ved bestilling av ordinære reiser til Reuma-Sol.

Gjør et prisscoop!
– Helsereiser tilbyr ytterligere rabatter på enkelte turer. Her kan NRFs medlemmer gjøre et scoop. Jeg anbefaler dere å ta direkte kontakt med oss i Helsereiser slik at vi kan fortelle om de enkelte tilbudene og turene i 2018. Vi har også full oversikt over planlagte NRF-fylkesturer som vi kan fortelle om. Du når oss på telefon 23 00 12 60 og epost helsereiser@travelnet.no Bare ring for en uforpliktende prat, oppfordrer lederen i Helsereiser.  Informasjon om reisene, priser og Reuma-Sol finner du også på www.helsereiser.no

Unikt med Ruma-Sol-kontakter
– Det er unikt at så mange fylkeslag og lokalforeninger i NRF arrangerer egne turer til Reuma-Sol med egen dedikert gruppeleder fra fylket. Alle fylkeslag i NRF har en egen Reuma-Sol-kontakt som organiserer disse turene. Disse er skolerte og vet alt du trenger å vite om å være med NRF på gruppetur til Spania. De er selv revmatikere og har derfor stor kunnskap om tilrettelegging, forteller Anne.

Noen av tilbudene for NRFs medlemmer til Reuma-Sol i 2018:

Ta kontakt med Helsereiser for informasjon om disse turene, eller andre reiser til Reuma-Sol.

Skreddersydd for revmatikere
-Det er fantastisk at det finnes et eget sted som er bygget av revmatikere for revmatikere. Dette er helt unikt. Stedet er skreddersydd og til rettelagt for revmatikere og deres behov. I varmt klima får denne gruppen tilrettelagt trening, behandling og riktig kosthold. Her kan man gå turer i de flotte områdene rundt behandlingssenteret, kose seg med god mat og koselig senter, eller spa, manikyr og frisør. Det er kort vei til spennende steder i nærheten som Valencia, Alicante, Benidorm og Calpe, for de som ønsker utflukter. Jeg storkoser meg alltid på Rema-Sol med den hyggelige betjeningen og den gode maten. Det er absolutt et sted jeg vil anbefale, forteller Anne.

-Hva setter du mest pris på personlig når du er på Reuma-Sol?
-Jeg liker veldig godt atmosfæren. Det er et vakkert område med god tilgjengelighet til tettstedene Albir og Altea. Jeg nyter også behandlingstilbudene og bassengene, avslutter lederen i Helsereiser, Anne G. Kohlberg.

Les mer om RS her.

Du kan søke NRFs solidaritetsfond som støtte til din reise til Reuma-sol!