Hopp til innhold
Støtt oss

Epost for tillitsvalgte


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 04.12.2018 / Oppdatert: 11.02.2021


Alle lag, grupper og foreninger i NRF har en egen epostadresse som du finner på lagets hjemmeside. Kontaktinformasjon for ansatte og forbundsstyret finner du på denne siden. Vi gjør oppmerksom på at det ikke skal sendes sensitiv informasjon på epost av sikkerhetsgrunner.

Statiske epostadresser
Epostadressene i NRF er “statiske” som betyr at epostadressen til laget er den samme uavhengig av hvem som er leder i laget. Epostadressene er imidlertid som en hovedregel satt opp som alias-adresser, der eposten som sendes til laget automatisk rutes videre til den epostadressen som er registrert på lagets leder i NRFs medlemsregister. Som leder i NRF behøver du derfor ikke å lære deg et nytt epostsystem eller få lagt inn en ny epostkonto på din telefon eller PC. Du bruker den epostadressen du har fra før.

Eksempel der Kari Nordmann er leder i Burfjord revmatikerforening:
Kari er registrert med adressen kari.nordmann@online.no i NRFs medlemsregister, og lagets epostadresse er burfjord.tr@revmatiker.org. Når det sendes epost til adressen Burfjord.tr@revmatiker.org rutes den sendte eposten automatisk videre til Karis adresse kari.nordmann@online.no der Kari kan lese den.

Bytte av leder i foreninger
Siden de statiske epostadressene til foreningene rutes til leder i foreningen er det viktig at medlemsregisteret holdes oppdatert slik at epost som sendes til laget kommer fram til riktig person. Ved bytte av leder i foreningen skal dermed denne prosedyren følges:
1. Oppdater medlemsregisteret med ny leder (se guide for dette her)
2. Send en epost til NRF og gi beskjed om at laget har skiftet leder.
3. Vi ruter om epostadressen til foreningen slik at ny leder mottar epost.

Utgående epost
Gjennom NRFs medlemsregister kan leder i laget eller personer som er gitt spesiell tilgang, sende epost eller SMS til medlemmene i laget. Epost som sendes fra medlemsregisteret vil ha lagets statiske epostadresse som avsender (f.eks Burfjord.tr@revmatiker.org). Gjennom medlemsregisteret kan du dermed holde medlemmene orientert om lagets aktiviteter, møter eller andre ting. Se verktøykassen for medlemsregisteret for steg-for-steg-guider til hvordan du går fram for å sende epost fra registeret.

Siden epostadressene i NRF er satt opp som alias-adresser kan man ikke sende epost fra f.eks Outlook eller andre epostprogrammer med lagets epostadresse. Utgående enkelt-eposter, som ikke går ut fra medlemsregisteret, må derfor sendes med den epostadressen leder bruker privat. Vi beklager de ulempene dette medfører.

Støtt oss!

Støtt oss på Vipps til 712130. 

Send SMS
NRF GAVE
til 2474 og gi 60 kroner.
Eller gi en gave her.