Hopp til innhold
Støtt oss

E-post for tillitsvalgte


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 04.12.2018 / Oppdatert: 05.06.2023


Alle lag, grupper og foreninger i NRF har en egen epostadresse som du finner på lagets hjemmeside.

Kontaktinformasjon for ansatte og forbundsstyret finner du på denne siden. Vi gjør oppmerksom på at det ikke skal sendes sensitiv informasjon på e-post av sikkerhetsgrunner.

Statiske e-postadresser

E-postadressene i NRF er «statiske», som betyr at e-postadressen til laget er den samme uavhengig av hvem som er leder i laget. E-postadressene er imidlertid som en hovedregel satt opp som alias-adresser, der e-posten som sendes til laget automatisk rutes videre til den e-postadressen som er registrert på lagets leder i NRFs medlemsregister. Som leder i NRF behøver du derfor ikke å lære deg et nytt e-postsystem eller få lagt inn en ny e-postkonto på din telefon eller PC. Du bruker den e-postadressen du har fra før.

Eksempel der Kari Nordmann er leder i Burfjord Revmatikerforening:
Kari er registrert med adressen kari.nordmann@online.no i NRFs medlemsregister, og lagets epostadresse er burfjord.tr@revmatiker.org. Når det sendes epost til adressen Burfjord.tr@revmatiker.org rutes den sendte e-posten automatisk videre til Karis adresse kari.nordmann@online.no der Kari kan lese den.

Bytte av leder i foreningen

Siden de statiske e-postadressene til foreningene rutes til leder i foreningen er det viktig at medlemsregisteret holdes oppdatert slik at epost som sendes til laget kommer fram til riktig person.

Ved bytte av leder i foreningen skal dermed denne prosedyren følges:

  1. Oppdater medlemsregisteret med ny leder
  2. Send en e-post til NRF og gi beskjed om at laget har skiftet leder
  3. Vi ruter om e-postadressen til foreningen slik at ny leder mottar e-post

Utgående e-post

Gjennom NRFs medlemsregister kan leder i laget eller personer som er gitt spesiell tilgang, sende e-post eller SMS til medlemmene i laget. E-post som sendes fra medlemsregisteret vil ha lagets statiske e-postadresse som avsender (f.eks. Burfjord.tr@revmatiker.org). Gjennom medlemsregisteret kan du dermed holde medlemmene orientert om lagets aktiviteter, møter eller andre ting.

Se verktøykassen for medlemsregisteret for steg-for-steg-guider til hvordan du går fram for å sende e-post fra registeret.

Siden e-postadressene i NRF er satt opp som alias-adresser kan man ikke sende e-post fra f.eks. Outlook eller andre e-postprogrammer med lagets e-postadresse. Utgående enkelte-poster, som ikke går ut fra medlemsregisteret, må derfor sendes med den e-postadressen leder bruker privat. Vi beklager de ulempene dette medfører.

Støtt oss!

Støtt oss på Vipps til 712130. 

Send SMS
NRF GAVE
til 2474 og gi 60 kroner.
Eller gi en gave her.