Hopp til innhold
Forside / nyheter / Troms går for gull
Støtt oss

Troms går for gull


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 30.01.2017 / Oppdatert: 30.01.2017


Med fylkessekretær Peter André Jensen i spissen, har Troms fylkeslag planer om å dra i land tittelen «NRFs beste vervefylke».

Den første måneden av årets store vervekampanje er snart omme, og vi ser at engasjementet og vervegleden er stigende i hele landet. NRF i Troms har så langt i januar fått inn 39 nye medlemmer, og målet er å runde 40 innen februar. De siste årene har det typisk kommet inn drøyt 10 nye medlemmer i løpet av januar måned, så dette er et klart bevis på at stå-på-vilje gir utslag!

Litt innsats kan gi store gevinster

Av alle de nye medlemmene som har meldt seg inn, forteller fylkessekretær i Troms, Peter André Jensen, at over halvparten av dem har kommet via deres videoannonse på Facebook. Troms er et fylke med lange avstander og lite folk, og derfor valgte laget å kjøpe en sponset plassering på Facebook.

Peter André anslår at et par timers arbeid er lagt ned i å lage filmen og sette opp annonsen, og poengterer at det ikke behøver å være alt for proft. Folk liker folkelig! Under ser du videoen til Troms. Kanskje dere kan bli inspirert?

Godt samarbeid er nøkkelen

Troms fylkeslag kan friste med ekstra velkomstgaver til alle som melder seg inn via videoannonsen. Peter André tror likevel ikke at dette alene er grunnen til at så mange melder seg inn. Innsatsen til alle tillitsvalgte og medlemmer er med på å dra lasset, og kombinasjonen av flere tiltak gir gode resultater.

«Facebook-videoen kan være den siste dytten man trenger etter å ha møtt og snakket med tillitsvalgte. En god kombinasjon av relasjoner over tid».

Vil bli det beste vervefylket

For fylkessekretæren i Troms, er svaret på hva som motiverer dem enkelt. «Vi skal vinne!» Ikke vær redd for å tenke nytt, slik som Troms har gjort.

TIPS: Årsmøtene er rett rundt hjørnet. Hva med å sette av en pott til slike enkle annonseringer som fremmer NRF i ditt fylke? Denne friheten kan bidra til å holde motivasjonen og kreativiteten oppe. Vil du ha andre tips og råd, kan du finne mer under vervekampanjen.