Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ukas utfordring med NRF – sjekk hva den er!
Støtt oss

Ukas utfordring med NRF – sjekk hva den er!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 29.01.2024 / Oppdatert: 29.01.2024


Har du kommet i gang med NRFs 52-ukers utfordring? Vi er i gang med fjerde utfordring, og denne uka skal du stå opp en time tidligere enn du pleier.

Utfordring uke 4

Stå opp tidligere enn du pleier to dager denne uken, og lag deg en behagelig start på dagen!

Dette er en utfordring som handler om egentid, du får en time på morgenen du vanligvis ikke har hatt til å gjøre noe godt for deg selv.

Hva det er, må du selv bestemme. Vi kan gi noen tips, men hva som passer for deg vil avhenge av for eksempel hvor du er i livet, hvilken livsfase du er i og hvordan sykdomsaktiviteten din er.

  • Kanskje har du en stresset hverdag og trenger å bruke timen på å finne roen?
  • Kanskje har du lyst til å komme deg i aktivitet, og vil bruke timen til å gjøre noe fysisk?
  • Kanskje har du, som mange andre, tenkt at du vil lese mer bøker, men er for trøtt om kvelden. Kan hende du er mer opplagt om morgenen?

Om du har lyst til å dele gjennomførelsen på sosiale medier, setter vi stor pris på at du tagger oss og bruker emneknaggen #52ukersutfordringnrf

Ny utfordring hver uke

Hver mandag framover kommer det en ny utfordring til deg som omhandler både kroppen, hodet, mat, stress, søvn og mestring.

Følg oss på Instagram, der får du ukas utfordring allerede på søndager.

Nysgjerrig på hva som har vært utfordringene de tre første ukene? På våre nettsider finner du arkivet for alle utfordringene og informasjon om hva 52-ukers utfordring er.