Hopp til innhold
Forside / nyheter / Høstens vinnere av Aktiv i lag-konkurransen
Støtt oss

Høstens vinnere av Aktiv i lag-konkurransen


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 14.11.2023 / Oppdatert: 23.11.2023


Andre runde av NRFs aktivitetskonkurranse ble avsluttet 12. november. Tvedestrand og Vegårshei Revmatikerforening gikk av med seieren som det mest aktive laget!

Først og fremst, tusen takk til alle som var med i konkurransen!

Målet er å inspirere og engasjere til mer aktivitet – også etter at konkurranseperioden er over. Til sammen har vi registrert over 12 000 aktiviteter.

Mest aktive lag

Vi gratulerer Tvedestrand og Vegårshei Revmatikerforening med seieren som det mest aktive laget. Premien er et foredrag for lokallagets medlemmer med NRFs fagsjef for friskliv, Ole-Martin Wold.

På andre plass har vi BURG Nord-Trøndelag og tredje plass Oppdal Revmatikerforening (som for øvrig var vinnerlaget i vårens konkurranse).

Aktive utøvere

Vi har også kåret den mest aktive utøveren i høstens konkurranse. Seieren gikk til Tonje Wegger i Tvedestrand og Vegårshei Revmatikerforening. Vi gratulerer!
Premien er en stilig Craft-jakke og en tursekk, begge deler godt å ha med på tur året rundt.

Blant alle deltakerne som hadde registrert minst 10 aktiviteter, har vi trukket to heldige vinnere av en Craft-jakke. Vi gratulerer Heidi Landfastøyen fra Ullensaker Revmatikerforening og Ann Brit Hoslemo fra Kristiansand Revmatikerforening.

Ønsker du tips om trening og fysisk aktivitet? På våre sider finner du mye tips og ressurser.

Hva er Aktiv i lag?

Aktiv i lag er en aktivitetskonkurranse som alle medlemmer i NRF kan delta i. Over 1000 medlemmer deltok i første runde av konkurransen våren 2023. Den fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. I høst kjørte vi runde nummer to.

Vi har laget spesielle konkurransesider for formålet, www.aktivilag.no.

Her registrerer man en bruker og velger sitt lokallag. I konkurranseperioden registrerer du all aktivitet du gjør. Det kan være alt fra gåtur, joggetur, bassengtrening, husarbeid, løvraking, styrketrening, yoga, sykling m.m. Du kan gjøre aktiviteten alene eller sammen med andre – og gjerne sammen med lokallaget ditt.

All aktivitet du gjør, registreres også på lokallaget du har valgt. På den måten bidrar din aktivitet til ditt lokallag, uansett om du er med på en aktivitet organisert av lokallaget eller gjør en aktivitet på egen hånd.

NRF premierer det mest aktive laget og den mest aktive utøveren. I tillegg er to deltakere som har registrert minst 10 aktiviteter med i trekning om to flotte premier.