Hopp til innhold
Forside / Barn og unge / Råd og rettigheter / Søk penger fra NRF
Støtt oss

Søk penger fra NRF


Skrevet av: burgnorge / Publisert: 24.09.2019 / Oppdatert: 21.04.2022


Norsk revmatikerforbunds Barnefond

Norsk Revmatikerforbund har et eget fond som hvert år deler ut midler for å hjelpe barn og ungdom med revmatisk sykdom til behandlings-/ferieturer til syden. Søkeren må være under 18 år.

Les mer

NRFs solidaritetsfond til Reuma-Sol

Solidaritetsfondet eksisterer ikke lenger, det er nå tatt inn under Randi Marie og Bjarne Holmens Stiftelse til fordel for revmatikere. Stiftelsen tar ikke ennå imot søknader, da prosessen med nye vedtekter er under arbeid.  (Er du under 18 år henvises du til å søke Barnefondet).

Les mer

Holmsens legat

Har du revmatisme og trenger litt ekstra penger til noe som kan gjøre hverdagen din som syk bedre? Da kan du søke om støtte fra Holmsens legat. Det er en sterk økonomisk behovsprøving for tildeling fra legatet, og alle søkere må legge ved utskrift av likningen.

Les mer

Legater fra Oslo Sanitetsforening

Oslo Sanitetsforening har legater som gir støtte til utdanning, opptrening og hjelpemidler til personer med revmatisk sykdom. Det er eget søknadsskjema for barn.

Les mer

Andre fond og legater

NRF har laget en liste med et utvalg av generelle fond og legater, samt aktuelle fond fra Legathåndboken som er for bl.a. personer med revmatisk sykdom. Lista er laget for personer som skal søke prosjektmidler, så se om det er noe som kan passe for deg. For å få mer informasjon om de forskjellige fondene må du kjøpe Legathåndboken, eller sjekke nettsiden www.legathandboken.no.

Se punktet «Andre finansieringskilder»