Hopp til innhold
Forside / / Delta på Revmatikerdagen!
Støtt oss

Delta på Revmatikerdagen!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 07.02.2017 / Oppdatert: 07.02.2017


Flunkende nytt vervemateriale er klart, og lokallagene inviteres til vervekonkurranse på Revmatikerdagen 15. mars 2017.

1 av 4 nordmenn har muskel- og skjelettplager. Alle er velkommen i NRF!  Du kjenner sikkert noen som kan ha nytte av å bli medlem, selv om de nødvendigvis ikke har en diagnose. Inviter dem inn i NRF-familien! Sammen er vi sterkere.

Gratis vervemateriell

Alle lokale lag kan bestille gratis vervemateriell i NRFs nettbutikk her. Dere betaler kun for frakt og ekspedisjonsgebyr.

NB! Det er ikke mulig å ringe/maile NRFs sentralbord for å bestille dette, da lageret ikke ligger i samme lokale som NRF-administrasjonen. Nettbutikken håndteres av ekstern samarbeidspartner og varene må bestilles via nettbutikken.

Årets tema: Helse, seksualitet og samliv

På den nasjonale revmatikerdagen 15. mars 2017 er temaet «Helse, samliv og seksualitet». Kronikere må lære seg å mestre sykdom kombinert med samliv. Det er ikke enkelt å håndtere smerter og fatigue og samtidig pleie et parforhold. Mange kronikere opplever følgesykdommer, bivirkninger av medisiner og psykiske utfordringer i forbindelse med sykdommen. Disse utfordringene påvirker nære relasjoner og samliv. NRFs yngre medlemmer melder inn bekymring for at helsepersonell gir for dårlig informasjon rundt dette temaet og at kunnskapen i Helse-Norge er lav. Statistikken viser at kronikere har større sjanse for å oppleve samlivsbrudd enn friske.

Derfor arrangerer NRF kurs i parforhold i Spania i år. Les mer om dette kurset her. NRF skal arrangere et samlivskurs i Norge til høsten. Kommunikasjon, nærhet og tillit er stikkord for disse kursene. Sex og samliv blir ett av tre hovedtema på Den Nasjonale Fagkonferansen i Revmatologi i Haugesund til våren. Konferansen arrangeres av Nasjonalt kompetansesenter for revmatologisk rehabilitering. Kunnskap om helse, sex og samliv er viktig for at kronikere skal kunne leve et godt liv.

Lokale arrangementer og nye målgrupper

Mange lokallag i NRF har gode tradisjoner med å stå stand og ha arrangementer på Revmatikerdagen. Vi oppfordrer også til dør-til-dør verving slik Engerdalen Revmatikerlag har gjort med stort hell. Se videosnutt her om hvordan Lill Kristin fra Hedmark vervet 35 nye medlemmer på denne måten. Det er lurt å prøve nye tiltak for å nå nye målgrupper, spesielt de yngre er vanskelig å nå via stand på kjøpesenter. Da bør vi forsøke andre metoder.

Vær synlig i lokalavisa

NRF sentralt bidrar gjerne med tips om markedsføring eller hvordan dere skal komme i lokalavisa når dere har arrangementer eller skal stå på stand på Revmatikerdagen. Kontakt kommunikasjonssjef Ingunn Larsen via epost il@revmatiker.no, for medierådgiving. Vi ønsker også tekst og bilder fra lokale arrangement til bruk i interne kanaler. Send oss bilde og kort tekst, og vi deler!

NRFs sentralt vil i god tid før Revmatikerdagen sende en kronikk til alle lokallagsledere som de kan dele til sine lokalaviser undertegnet lokallaget.

Mange konkurranser å delta på

Ved å delta på ”Verv en venn”-kampanjen er du eller ditt lokallag med i konkurransen om å vinne flotte premier på flere nivåer:

  1. En tilfeldig trukket verver: Reise for to for Reuma-Sol á verdi 10.000 kroner
  2. Beste NRF-verver: iPhone 7
  3. Beste lokallag: PC
  4. Beste fylkeslag: PC
  5. Beste diagnosegruppe: PC
  6. Beste BURG-verver: iPhone 7

Enkel innmelding

Du kan enkelt registrere de du verver direkte på «min side» eller i dette innmeldingsskjemaet. Husk å legge til navn og medlemsnummer på deg som verver i kommentarfeltet i skjemaet.

Du kan også sende inn innmeldingsblanketten på vervflyeren per post. Porto er betalt. Skriv ditt navn og medlemsnummer nederst på blanketten, så er du med i vervekonkurransen.