Hopp til innhold
Støtt oss

Artrose

Velkommen til Landsdekkende diagnosegruppe for Artrose.

Vi ble godkjent som egen landsdekkende diagnosegruppe i forbundsstyretmøtet 24/4-19. I og med at vi akkurat har startet opp, er vi i en oppbyggingsfase, og håper å starte opp med aktiviteter rettet mot alle fylkeslag i løpet av 2019.

Vi har opprettet en egen Facebookside: NRF Artrose. Vi ønsker at denne siden skal benyttes til informasjon om artrose, spørsmål og svar, og nytt og nyttig om vår kroniske sykdom.

Vi skal være en rådgivende ressursgruppe for alle ledd i organisasjonen Norsk Revmatikerforbund, i forhold som omhandler vår diagnose. Vi skal ivareta spesialisert brukerkompetanse og være rådgivere i alle spørsmål som angår den spesifikke diagnosen. Ønsker du informasjon direkte om artrose, kryss av for dette i medlemsregisteret når du melder deg inn, eller oppdater din informasjon med ønske om info om artrose.

Kontaktperson for Diagnosegruppe Artrose :
Eva-Lill Kamphaug, epost: artrose@revmatiker.org

Vil du snakke med noen?
Norsk Revmatikerforbund har likepersoner/veiledere som du kan kontakte dersom du har behov for noen å snakke med. En likeperson er ikke en fagperson, men en som selv har erfaring med å ha sykdommen, og er sertifisert likeperson/veileder. Om har spørsmål vedrørende medisiner, bør disse rettes til fastlege eller revmatolog.

Sertifiserte diagnoselikepersoner som kan kontaktes:

Vigdis Sydhagen – Fylkesdiagnosekontakt Akershus
tlf. 41318681

Gunvald Ytreland – Diagnosekontakt Rogaland
tlf. 9348281

Sissel Bærø Nyheim – Fylkesveileder Akershus
tlf. 90912085

Fant du det du lette etter?

You already voted!