Hopp til innhold
Støtt oss

MCTD

Velkommen til diagnosegruppen for MCTD

Vi ble godkjent som egen diagnosegruppe sommeren 2019, og er organisert som en landsdekkende ressursgruppe under Norsk Revmatikerforbund. Vi, Hege Monica Westerhaug, Toril Hovland, Eivind Hobbesland og Lotta Svartdahl, vil gjerne dele informasjon og erfaringer knyttet til MCTD slik at det blir enklere å leve med sykdommen. Det er godt å vite om andre som har denne sjeldne diagnosen – vi kan gi hverandre støtte.

For at vi skal få kontakt med deg må du melde deg inn i Norsk Revmatikerforbund og krysse av for å motta informasjon om MCTD. Om du allerede er medlem, må du oppdatere at du ønsker informasjon om MCTD på «min side».

Kontakt diagnosegruppen:
Kontaktperson: Lotta Svartdahl, mobil 481 92 770
E-post: mctd@revmatiker.org
Facebook: NRF MCTD

Brosjyre
Vi har i samarbeid med Siri Opsahl Hetlevik, spesialist i revmatologi, laget et 28-siders faktahefte om MCTD. Dette får alle våre medlemmer av NRF gratis tilsendt.

Veiledertjeneste
NRFs veiledertjeneste handler om kontakt mellom mennesker som er i omtrent samme livssituasjon. Veilederen har selv revmatisk sykdom og vil ta deg på alvor, lytte og gi deg gode råd om sykdommen og dine rettigheter.

Sertifisert veileder/likeperson for MCTD:
Lotta Svartdahl, mobil 481 92 770

NRFs hjelpetelefon
Ring 22 54 71 80 – tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00–15.00

MCTD-diagnosegruppen: Toril, Eivind, Hege Monica og Lotta. 

Fant du det du lette etter?

You already voted!