Hopp til innhold
Forside / Instruktørkurs på nett / E-læring før kursstart
Støtt oss

E-læring før kursstart

Her finner du kurset lagt frem som ukes moduler. Det er viktig informasjon å ta med seg at jo nøyere du er på å gjøre alt, jo bedre resultater kan du potensielt nå.

Kurset er lagt opp slik at du kan tilpasse innholdet spesifikt til deg. Bruk tid, og begynn gjerne litt tidlig fordi ukene ofte fyller seg opp. Kurset vil ikke bli fjernet slik at du har hele tiden mulighet til å gå inn å ta det på nytt eller friske opp litt rett før kursstart. E-læringen i forkant av kurset har teori med fokus på hvordan kroppen er bygd opp, satt sammen og fungerer som en helhet.

E-kurset tar for seg emnene:

  • Innføring i treningslære
  • Skjelettsystemet
  • Muskelsystemet
  • Nervesystemet
  • Hormonsystemet
  • Sirkulasjonssystemet (hjerte-kar)
  • Respirasjonssystemet

E-læringen skal og er lagt opp til at du kan gjøre deler av kurset hjemme. Del 1 er lagt opp til video og teori undervisning med en liten teoretisk prøve etter hver del. Når du har gjennomført dette, vil du få tilgang til dokumenter du kan se litt på før kursstart.

Når du har gjennomført undervisningen på nett med kursinstruktør, skal du ha praksis i ditt lokallag/fylke. Målet er at du har 1-5 praksistimer, der du selv setter opp hva du vil instruere i.

Når du er ferdig med undervisning del 2 på nett med kursinstruktør, skal du lage en øktplan til å sende inn. Tiden tilpasser du selv, men du vil ikke bli godkjent instruktør før du sender inn denne øktplanen/hjemmeoppgaven. Hvordan vi evaluerer øktplanen, tips til øvelser og eksempler på øktplaner får du tilsendt etter undervisningen. Det vil også ligge tilgjengelig i en mappe du får tilgang på. Den sendes per epost.