Hopp til innhold
Forside / nyheter / Norsk Osteoporoseforbund er fusjonert med Norsk Revmatikerforbund
Støtt oss

Norsk Osteoporoseforbund er fusjonert med Norsk Revmatikerforbund


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 24.01.2024 / Oppdatert: 24.04.2024


Velkommen til Norsk Revmatikerforbund for deg som tidligere var medlem i Norsk Osteoporoseforbund.

Fra 1. januar 2024 ble Norsk Osteoporoseforbund en del av Norsk Revmatikerforbund (NRF).

NRF jobber for alle med revmatiske sykdommer og muskel- og skjelettsykdommer. Som medlem i NRF er du med i et stort fellesskap og får en rekke medlemsfordeler. Du blir tilknyttet et lokallag og kan for eksempel benytte deg av treningstilbudet de tilbyr.

Egen diagnosegruppe og diagnosesider for osteoporose

Det er opprettet en egen diagnosegruppe for osteoporose i NRF som skal være en rådgivende ressursgruppe for alle ledd i NRF om forhold som omhandler diagnosen osteoporose. De skal ivareta spesialisert brukerkompetanse og være rådgivere i spørsmål som angår diagnosen. På gruppens sider finner du også kontaktpersoner og likepersoner, og de har opprettet en lukket Facebook-gruppe for deg som har osteoporose.

Sjekk også diagnosesidene for osteoporose med oppdatert informasjon om blant annet behandling, trening og forskning. Se lenker under.

Aktuelle lenker for osteoporose

Medlemsfordeler i NRF

Mestring og fysisk aktivitet

NRF jobber for at medlemmene skal få informasjon om hvordan de selv best kan ta vare på seg selv, blant annet gjennom fysisk aktivitet og kosthold, og hvordan håndtere smerte og fatigue med mere.

NRF har en aktivitetskonkurranse vi har kalt Aktiv i lag. Målet er å hjelpe hverandre til å komme i gang med fysisk aktivitet sammen, og skape vaner du tar med deg videre også etter at konkurransen er avsluttet. Konkurransen går over flere uker og arrangeres 1-2 ganger i året.

I aktivitetskalenderen på nettsidene kan du finne både aktiviteter som arrangeres nasjonalt, for eksempel digitale webinarer om ulike temaer, og lokale aktiviteter. Du kan sortere kalenderen etter hvor du bor, og se om det er treningsgrupper eller annen aktivitet som kan være aktuell for deg.

Følg NRF på Facebook og Instagram.

Velkommen til NRF!

 

Diagnosegruppe for osteoporose

Les mer

Diagnosesider

Om osteoporose