Hopp til innhold
Støtt oss

Osteoporose


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 14.02.2024 / Oppdatert: 13.03.2024


Velkommen til landsdekkende diagnosegruppe for osteoporose.

Diagnosegruppen for osteoporose ble etablert i februar 2024 som et resultat av fusjonen mellom Norsk Osteoporoseforening og Norsk Revmatikerforbund pr 01.01.24.

Vi er i en oppbyggingsfase og håper å starte opp med aktiviteter rettet mot fylkeslagene og våre likepersoner i løpet av 2024.

Diagnosegruppen skal være en rådgivende ressursgruppe for alle ledd i NRF, om forhold som omhandler diagnosen osteoporose. Vi skal ivareta spesialisert brukerkompetanse og være rådgivere i spørsmål som angår den spesifikke diagnosen.

Ressurspersonene i diagnosegruppa Lene Hanssen Gregersen, Ågot Bell Espeseth og Marit Svendsen er godt i gang med arbeidet. Charity van Delf er også en ressursperson i diagnosegruppa, men var ikke tilstede da bildet ble dett.

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson for diagnosegruppe osteoporose: Marit Svendsen, epost: osteoporose@revmatiker.org


Hvordan holde deg oppdatert?

Vi har laget ulike kanaler for at du skal kunne holde deg oppdatert! Ønsker du informasjon direkte om osteoporose, krysser du av for dette i medlemsregisteret når du melder deg inn. Er du allerede medlem, kan du oppdatere din informasjon ved å logge deg inn og oppdatere med ønske om informasjon om osteoporose.

  • Følg vår facebook-gruppe: NRF Osteoporose. Vi ønsker at siden skal benyttes til å gi informasjon om osteoporose, spørsmål og svar, og ikke minst nytt og nyttig om vår sykdom. Dette er en lukket gruppe for medlemmer i NRF.
  • Motta våre nyhetsbrev: Diagnosegruppen ønsker å sende nyhetsbrev til de som ønsker informasjon og aktualiteter om osteoporose. Alle nye medlemmer får en egen velkomsthilsen fra diagnosegruppen i løpet av første måned av medlemskapet. Nyhetsbrevene sendes via epost.
  • Delta i lokale aktiviteter! Det skjer mye i regi av NRF i lokallagene. Hold deg oppdatert ved å delta på møter, aktiviteter og sosiale arrangementer. Her finner du ditt lokallag. Lokallagene har ofte egne FB-grupper og nyhetsbrev via epost.
  • Holde deg oppdatert på NRFs ulike aktiviteter ved å søke på tema i aktivitetskalender.

 

Vil du snakke med noen?

NRF har likepersoner mange steder i Norge som du kan kontakte om du har behov for noen å snakke med. En likeperson er ikke en fagperson, men en som selv har erfaring med å ha sykdommen, og er sertifisert likeperson/veileder. Dersom du har spørsmål om medisiner, bør du rette de til din fastlege eller revmatolog/endokrinolog.
Her finner du mer informasjon om NRFs likepersonstjeneste.

Informasjon

Gå til diagnosesiden for osteoporose

Les mer

Noen å snakke med?

Oversikt over diagnosespesifikke likepersoner for osteoporose

Likepersoner osteoporose

Meld deg inn

Bli medlem i Norsk Revmatikerforbund

Innmeldingsskjema