Hopp til innhold
Støtt oss

Sykt Aktiv

Sykt Aktiv er et friskfokusert mestringskurs for alle som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv, til tross for kronisk sykdom. Norsk Revmatikerforbund tilbyr dette rundt om i hele Norge.

Å leve med kronisk sykdom er utfordrende, og det kan være vanskelig å finne balanse i hverdagen. Det er ikke for alle som nettopp har fått eller hatt en kronisk sykdom over tid å bare begynne å trene på treningssenter eller raskt gjøre gode tiltak i hverdagen. Med kurset Sykt Aktiv lærer du gode verktøy for å ta små og store grep, sammen med andre i lignende livssituasjon.  Vi vet at det er mange med revmatisk sykdom eller med muskel og skjelettplager som ønsker et tilbud som er med tilpasset innenfor levevaner og mestring. Sykt Aktiv omhandler blant annet fysisk aktivitet, mental helse og verktøy, trening, mestre sykdom, positiv tankegang, målsetting og mye mer.

Kurset har gitt meg aha-opplevelser og verktøy til å ha et aktivt liv med den helsa jeg har. Jeg gleder meg til å dele dette med flere.”

Høres dette spennende ut, ta kontakt med en Frisklivsagent i ditt fylke her