Hopp til innhold
Støtt oss

Klar Ferdig Tren

Klar Ferdig Tren er et digitalt kurs om trening, mestring og helse for personer med revmatisk sykdom og muskel- og skjelett plager.

Kurset tar for seg tema som styrke- og utholdenhetstrening, fysisk aktivitet, mestring og psykisk helse, motivasjon, livsstil og livsmestring og mye mer. Gjennomfør akkurat hvor, når og hvordan du vil. Målet er at du skal lære om hvordan dette kan påvirke deg og bli en del av din hverdag. Intensjonen er ikke at du skal sette opp vanvittige uker med trening hver dag, men at kurset skal gi deg nyttige verktøy som kan påvirke en bedre livskvalitet og livsstil. Husk at for at kurset skal ha best mulig effekt, bør du ta kurset i den rekkefølgen det er lagt opp til. Vær tålmodig og ta en uke av gangen. Kurset er lagt opp slik at du kan tilpasse innholdet spesifikt til deg, ta deg tid. Ved at du begynner kurset beviser at du allerede har tatt et stort steg!

Praktisk informasjon

HER FINNER DU KURSET (opprett en gratis bruker om du er medlem)

Ønsker du å se eller snakke med andre som også har gjort eller skal gjennomføre kurset? Trykk her for å se Facebook-gruppa

Evaluering

Ønsker du å gi en tilbakemelding? Var det veldig bra? Noe som kunne blitt gjort annerledes eller savner du noe i kurset? Gi din tilbakemelding her:

Evaluering av innholdet i kurset Klar Ferdig Tren

Evaluering av synligheten til Klar Ferdig Tren

 

Klar Ferdig Tren er finansiert og støttet av Stiftelsen DAM.